标签: 2019   2020   年高   英语   单元   质量   评估   新人  
文档信息
上传用户 Chansey     
文档格式 doc
文档价格 1.8 元
文档大小 78K
文档页数 15 页
相关文档推荐
doc 2019-2020年高中英语模块检测新人教版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习基醇点聚焦Unit21HumanBiology北师大版选修.doc
doc 2019-2020年高中英语单元质量评估三新人教版选修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习基醇点聚焦Unit24Society北师大版选修.doc
doc 2019-2020年高中英语单元质量评估二新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语模块综合测评新人教版(I).doc
doc 2019-2020年高中英语模块质量评估一Module1MyFirstDayatSeniorHigh外研版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习基醇点聚焦Unit2Heroes北师大版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习学案 Unit19-20(高一部分).doc
doc 2019-2020年高中英语单元质量评估五新人教版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习学案 Unit3-4(高三部分).doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习学案 Unit3-4(高二部分).doc
doc 2019-2020年高中英语单元质量评估四新人教版(I).doc
doc 2019-2020年高中英语模块质量评估一外研版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习学案 Unit7-8(高一部分).doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习学案 Unit9-10(高一部分).doc
doc 2019-2020年高中英语单元质量评估四新人教版选修.doc
doc 2019-2020年高中英语模块质量评估三外研版.doc
doc 2019-2020年高中英语同步单元复习 Unit4 Body language教案(学生版)新人教版必修1.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习教案(21)—Module 8 Unit5.doc
doc 2019-2020年高中英语听说训练4北师大版.doc
doc 2019-2020年高中英语听说训练5北师大版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语听说训练8北师大版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习构想Unit12CultureShock课时作业北师大版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语模块质量评估二外研版.doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第01周Unit1Friendship1含解析新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习构想Unit15Learning课时作业北师大版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语模块质量评估五Module5ALessoninaLab外研版.doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第01周Unit1Greatscientists1含解析新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习构想Unit18Beauty课时作业北师大版选修.doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第03周Unit2Englisharoundtheworld1含解析新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习构想Unit20NewFrontiers课时作业北师大版选修.doc
doc 2019-2020年高中英语模块质量评估五Module5ALessoninaLab外研版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第04周Unit2Englisharoundtheworld2含解析新人教版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习构想Unit23Conflict课时作业北师大版选修.doc
doc 2019-2020年高中英语模块质量评估六外研版.doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第04周Unit2TheUnitedKingdom2含解析新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习构想Unit3Celebration课时作业北师大版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第05周Unit3Traveljournal1含解析新人教版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习构想Unit6Design课时作业北师大版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语模块质量评估四Module4ASocialSurvey-MyNeighbourhood外研版.doc
doc 2019-2020年高中英语第一册Revision(Units7-8).doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第06周Unit3Lifeinthefuture2含解析新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习构想Unit9Wheels课时作业北师大版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语第一册上GoodFriends.doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第07周Unit4Earthquakes1含解析新人教版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module1BritishandAmericanEnglish词汇训练外研版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第07周Unit4Makingthenews1含解析新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module1Europe夯基提能作业外研版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语第一册上Goodmanners(III).doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第08周Unit4Earthquakes2含解析新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module1LifeintheFuture词汇训练外研版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语周末培优第09周Unit5Firstaid1含解析新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module1OurBodyandHealthyHabits夯基提能作业外研版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module1SmallTalk词汇训练外研版选修.doc
doc 2019-2020年高中英语模块检测二新人教版.doc
doc 2019-2020年高中英语单元质量评估一新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习基醇点聚焦Unit15Learning北师大版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语板块检测新人教版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语单元检测四Unit4Wildlifeprotection新人教版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习基醇点聚焦Unit12CultureShock北师大版必修.doc
doc 2019-2020年高中英语单元检测二Unit2TheOlympicGames新人教版.doc
doc 2019-2020年高中英语板块检测新人教版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习周末培优第18周完形填空记叙文含解析新人教版.doc
doc 2019-2020年高中英语期末质量检测二新人教版选修.doc
doc 2019-2020年高中英语单元检测三Unit3Computers新人教版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习周末培优第15周生态环保类含解析新人教版.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习周末培优第13周人物故事类含解析新人教版.doc
doc 2019-2020年高中英语期末质量检测一新人教版.doc
doc 2019-2020年高中英语写作能力初探教案.doc
doc 2019-2020年高中英语优秀教案:Unit5 Nelson Mandela—a modern hero period 6优秀教案 新人教版必修1.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习周末培优第09周名词性从句含解析新人教版.doc
doc 2019-2020年高中英语优秀教案:Unit5 Nelson Mandela—a modern hero period 3优秀教案 新人教版必修1.doc
doc 2019-2020年高中英语优秀教案:Unit4 Earthquakes period 7优秀教案 新人教版必修1.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习周末培优第06周非谓语动词含解析新人教版.doc
doc 2019-2020年高中英语暑假作业 Module 4 外研版必修1.doc
doc 2019-2020年高中英语暑假作业 Module 1 外研版必修1.doc
doc 2019-2020年高中英语教研组上学期工作计划.doc
doc 2019-2020年高中英语优秀教案:Unit4 Earthquakes period 3优秀教案 新人教版必修1.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习周末培优第04周形容词和副词含解析新人教版.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module6Section2BackgroundInformation.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module6Period1Introductionandreading.doc
doc 2019-2020年高中英语优秀教案:Unit4 Earthquakes period 1优秀教案 新人教版必修1.doc
doc 2019-2020年高中英语优秀教案:Unit3 Computers Period6 Assessment优秀教案 新人教版必修2.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module5Section1AtextstructureanalysisofWhoWeretheFirstAmericans.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module5Period2GrammarandUsage.doc
doc 2019-2020年高中英语优秀教案:Unit3 Computers Period3 Extensive Reading优秀教案 新人教版必修2.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习同步练习附解析 Module 5 Unit 15 Learning 北师大版必修5.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习同步练习附解析 Module 4 Unit 10 Money 北师大版必修4.doc
doc 2019-2020年高中英语优秀教案:Unit2 The Olympic Games Period4 Listening优秀教案 新人教版必修2.doc
doc 2019-2020年高中英语优秀教案:Unit 5 Canada—“The True North”Period 2 Learning.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module4Section3-WordsandExpressions.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module4Period2GrammarandUsage.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习同步练习附解析 Module 3 Unit 9 Wheels 北师大版必修3.doc
doc 2019-2020年高中英语专项突破 完形填空 词的感情色彩.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module3Task-Writingaletter.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module3Period3Self-assessment.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习同步练习附解析 Module 3 Unit 8 Adventure 北师大版必修3.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习同步练习附解析 Module 1Unit 1 Lifestyles 北师大版必修1.doc
doc 2019-2020年高中英语专项突破 完形填空 篇章原词重现.doc
doc 2019-2020年高中英语下册Unit2 News Media单词.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module2Task-WriteanarticleaboutDNA.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module2Period3Self-assessment.doc
doc 2019-2020年高中英语一轮总复习 第二部分 学生作业手册 Module6 War and Peace 外研版选修6.doc
doc 2019-2020年高中英语一轮总复习 第二部分 学生作业手册 Module4 Which English 外研版选修8.doc
doc 2019-2020年高中英语必修9Module1Task-Writingadescriptionofaplay.doc
doc 2019-2020年高中英语必修8Unit4Filmsandfilmevents--Wordpower.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习单元检测(十)FineArts-Western,ChineseandPopArts外研版必修2.doc
doc 2019-2020年高考英语一轮复习单元检测四十八TheTangPoems外研版选修.doc
doc 2019-2020年高中英语一轮总复习 第二部分 学生作业手册 Module3 Music 外研版必修2.doc
文档内容摘要
doc 2019-2020年高中英语单元质量评估三新人教版(I) 第一部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A restaurant in Tokyo has announced that it will refuse to serve couples on Christmas Eve because their happiness would serve to remind single members of staff of their loneliness.The owner of PiaPia,the restaurant in Tokyo,has placed a handwritten sign in the window of the restaurant that reads,“We will be refusing entry to all couples on December 24,with no exception!” The message is acpanied by an outline of a male figure in blue and a female figure in red and a heart with a large red cross through the image.The message suggests that the presence of couples would upset employees having to work on Christmas Eve,stating that romantic dates would cause severe emotional hurt to single members of their staff. Christmas is not celebrated officially in Japan and is a regular working day ahead of the traditional celebrations of the New Year.In recent years,however,Christmas Eve has bee an important occasion for young couples to exchange gifts and have a meal together,even if they are largely unaware of the religious significance of the holiday. People on social media sites are largely applauding the restaurant's stand against couples,with messages on Twitter and other sites praising,“Good move,Boss! I support you!” and “I wish all restaurants would ban couples on Christmas Eve.” 【语篇解读】 当东方人过起西洋节时,日本东京的一家餐馆在平安夜当天拒绝出双入对的恋人或夫妻入内就餐,以免影响单身员工的情绪。 1.What do we know about PiaPia from the passage? A.It is the biggest restaurant in Tokyo. B.It refuses to open on December 24. C.It bans couples on Christmas Eve. D.It is a good place for a romantic date. 解析:细节理解题。根据第一段最后一句中的“We will be refusing entry to all couples on December 24,with no exception”可知,选C项。 答案:C 2.What is NOT in the handwritten sign in the window? A.An outline of a man figure. B.An outline of a woman figure. C.A blue cross through the image. D.A red cross through the image. 解析:细节理解题。根据第二段的第一句“The message is acpanied by an outline of a male figure in blue and a female figure in red and a heart with a large red cross through the image”可知,选C项。 答案:C 3.Which of the following is TRUE according to the last two paragraphs? A.People in Japan don't celebrate Christmas Eve at all. B.Young couples may like dating on Christmas Eve. C.Students at school support the owner's announcement. D.All restaurants in Tokyo ban couples on Christmas Eve. 解析:推理判断题。根据第三段中的“In recent years,however,Christmas Eve has bee an important occasion for young couples to exchange gifts and have a meal together”可知,年轻夫妻喜欢在平安夜约会,故选B项。C项干扰性较大,根据最后一段中的“People on social media sites are largely applauding the restaurant's stand against couples”可知,支持这家餐馆的做法的是社交网站上的人,而不是在校学生,故可排除C项。 答案:B B When Shakespeare was twenty-one,he went to London to try his fortune in that great city,and a very interesting place was the London of his day. There was the famous London Bridge and St Paul's Cathedral,and palaces and markets and long streets full of shops. Then,too,there were the daily crowds where could be seen people from all over the world.Knights,scholars and the highwayman(拦路强盗) or thief,who had been infamous for his clever robberies,passed by each other. Here,also,were noblemen dressed in gold,from Italy and Spain and France; slaves from Spanish America,sea captains and ministers,soldiers and servants—all held by chance or interest within the gray walls which circled London,and whose gates gave wele to as strange a crowd as could be found in the world. Into this curious crowd came Shakespeare,quick to see and eager to learn.And before long all these strange sights were as familiar to him as the faces of his own town's residents.Each one told its story to him so plainly that,as before he had learned the secrets of the fields and woods,so now he learned men and men's interests that make up the great world. And he learned these lessons so well that when he came to write his plays,he made such use of them as no writer ever made before or since; for it is the use of this knowledge of the world,bined with his own genius,that makes Shakespeare the greatest dramatist that has ever lived. 【语篇解读】 本文介绍了文学巨匠莎士比亚年轻时初到伦敦的经历。这座奇怪却有趣的城市令他学到了很多,也为他后来的写作提供了很多的素材。 4.What was London like in Shakespeare's eyes when he first went there? A.Dirty and small.     B.Strange and interesting. C.Infamous and terrible. D.Familiar and modern. 解析:细节理解题。根据第一段中的单词“interesting”及第五段第二句中“strange sights”可知,莎士比亚刚到达伦敦时,在他眼中这是一个奇怪而有趣的地方。 答案:B 5.Which of the following best describes Shakespeare? A.Shakespeare got inspiration to write from his hometown,London. B.Shakespeare was eager to make friends with the noblemen in London. C.Shakespeare was good at observing and learning from the daily life. D.Shakespeare became the greatest dramatist owing to his own genius. 解析:推理判断题。根据第五、六两段的内容可知,年轻的莎士比亚善于观察,并且热衷于在生活中学习,故选C项。A项与第一段内容不符;B项文中没有对应信息;D项与第六段内容不符。 答案:C 6.What does the word“one”in Paragraph 5 refer to? A.Crowd. B.Sight. C.Face. D.Resident. 解析:词义猜测题。本句承接上句,由此可知one指代上一句中的sight。 答案:B 7.The passage probably es from________. A.a poster B.a textbook C.an advertisement D.an announcement 解析:推理判断题。本文介绍了莎士比亚初到伦敦时的经历,以及这些经历对他文学创作的影响,最有可能出自一本教科书。 答案:B C I have heard having a good sense of humour often helps in breaking the ice.Also people remember you because of your humour.But I think I don't have a very good sense of humour.Could you suggest how to build up this? ——Redha Karnik This is a great question that is unfortunately difficult to answer.I can only give you my views on this topic,which may or may not be correct.I know that my sense of humour developed over time. When I was younger I was not funny at all;now I can easily make people laugh.At the same time,sometimes I say things that I think are very funny but others do not.Improving wit and humour,I believe,is an ongoing process. Now,there are various forms of humour and everyone has their individual